Personlig træning / Forløb

Book en uforpligtende GRATIS samtale her på siden eller på telefon:

+4542720265

Har du mål som du har brug for professionel hjælp til at opnå? Så er vores trænere stedet at søge, de har mange års erfaring med at hjælpe alt fra motionisten til atleten. Book en uforpligtende GRATIS samtale her på siden.

Træning foregår på Amager i et nymoderne træningscenter

Forløb - personlig træning

Hos Fitgeneration har vi et team af yderst professionelle personlige trænere, som kan skræddersy en plan efter dine behov.

Vi kan hjælpe alle, så om du er nybegynder eller dyrker sport på elite plan, kan vi sørge for at skræddersy en plan efter dit niveau og ønsker.

Vi tager os nøje af dig som person og lytter til hvad DU forventer og hvad DU har af mål, vi er her som en hjælp til dig.

Vi tilbyder;

  • Bevægelsesanalyse
  • 1-1 fysisk personlig træning
  • 1-1 online ugentlig opfølgning
  • Skræddersyet plan
  • Nutrition plan (kostplan)

Forløb med dem du holder af

Ønsker du/i jer et forløb med nogle i holder af, eller bare elsker at træne med? eller måske i blot har samme mål med jeres træning?

Så er dette forløbet til jer!

Hos Fitgeneration har vi gode erfaringer ved arbejde med flere som ønsker at gennemgå et forløb sammen, om det så er vennepar, kærestepar eller familier som ønsker at træne med deres børn men på lukket hold.

Vi tilbyder at lave en skræddersyet plan til de deltagende på forløbet som tager udgangspunkt i den enkeltes niveau, men stadig sammensætter planen således at den kan udføres i fællesskab.

Forløbet er som udgangspunkt bestående af fysisk træning med den valgte personlige træner, men der kan justeres alt efter tid og ønske.

Vi tilbyder;

  • Bevægelsesanalyse
  • En skræddersyet plan
  • Fysisk personlig træning
  • Virtuel gennemgang af spørgsmål
  • Løbende opdatering af den skræddersyet plan

Træning der skaber resultater

Anbefalinger

Mit navn er Magnus og dyrker crossfit på elite/konkurrence som jeg har gjort de sidste par år, og har i den forbindelse prøvet et hav af forskellige programmer. Jeg kører Max’ styrke program og er rigtig glad for at have noget struktureret styrke som kan overføres til min daglige crossfit træning. Samtidig giver det god mening at man kan variere styrketræningen, så man ikke kun squatter, men har øget opmærksomhed på at lave flere forskellige øvelser, i ugens løb. Jeg vil i den forbindelse anbefale Max, hvis du/i står og mangler et struktureret styrkeprogram, eller som supplement til crossfit træningen.

Magnus

Vi er tre kammerater, der i efteråret 2018 besluttede os for, at det var på tide at komme i gang med at motionere igen.
Vi har alle tre forskellige mål, hvilket inkluderer vægttab, styrke, generel adræthed mv. Vi ledte efter en, der kunne få os op af sofaen og hjælpe os nå vores mål.
Max var et perfekt match. Han har alle kvaliteterne, som en professionel personlig træner skal have, for at få os i form: træningsviden, teknik og individuel forståelse for de forskellige behov man har.
Vores forløb med Max bestod af fem personlige træninger, hvor vi hver gang trænede noget nyt. Når man første gang står i et crossfitlokale, virker det overvældende, men med Max’ ekspertise og introduktion til maskiner og øvelser, føltes det som en leg.
Vi giver vores varmeste anbefaling af Max og garanterer, at hans personlige træning er noget, man ikke vil gå glip af.

Daniel, Rasmus og Philip

Max har været en af de bedste beslutninger jeg har taget siden jeg startede i crossfit for nogle år tilbage. Da jeg begyndte mit forløb med Max havde jeg ingen tidligere erfaring med vægtløftning og var derfor interesseret i at lære det ”rigtigt” første gang. Den mest færdigfulde egenskab for mig har været Maxs evne til repetitivt at gennemgå de små detaljer. Selvom sporten kan perfektioneres i mange år føler jeg nu, efter blot 3 måneder med intenst træning, at jeg er gået for at være novice til komfortabelt at træne VL på egen hånd.

Yaw Boateng

Jeg hedder René og jeg er 43 år. Jeg mødte Max første gang i 2014 til en VL time i den lokale Crossfit box. Siden har jeg trænet under Max’s meget kyndige instruktion, på mange hold som crossfit, styrke og VL.Det der klart kendetegner Max bedst som træner og underviser er; en klart viden og professionel tilgang til alt hvad han gør og siger. Han trækker på stor erfaring fra sin egen lange historik fra flere discipliner, og han er meget opsøgende så han hele tiden udvikler sig. Efter flere år med Crossfit, styrke og VL, måtte jeg efter en skulderskade holde en lang pause, og jeg kontaktede Max igen, fordi jeg var kørt fast i genoptræningen. jeg syntes ikke jeg udviklede mig i retning af den tidligere form. Max overtog min genoptræning og han udviklede den i den retning jeg gerne ville formmæssigt, og siden har han lagt programmer og undertiden undervist mig til at fortsat holde mig skadesfri. Max programmer er for mig aldrig kedelige og han er super god til at tilpasse dem til mine skiftende fokuspunkter og trænings mængde, og udvikling føler jeg, nærmest været en garanti hver gang. Max får mine bedste anbefalinger

 

René Møller