Om os

Vision og instruktører

Vores vision

Hos fitgeneration, er vores vision at gøre alle generationer unge, som ældre i bedre form på en sjov og udfordrende måde.

Alt træningen har fokus på funktionalitet og er inspireret af crossfit, gymnastik, parkour, vægttræning og helt alm. konditions træning.

Vi tilbyder mange forskellige ydelser, og vores mest populære er børn/unge hold, desuden udføre vi personlig træning for motionister samt konkurrence atleter, og laver skræddersyet træningsprogrammer, som kan udføres på egen hånd.

Udover ovennævnte, tager vi også ud på skoler og institutioner, hvor vi agerer gæsteunderviser indenfor vores ekspertise områder, eller hjælper med programlægning i eksempelvis klubber, her har vi allerede erfaring med foreninger med fokus på E-sport og fodbold/håndbold.

Max Ravn

Max Ravn

Indehaver og chef træner

Mit navn er Max Ravn jeg er 28 år, bosat i København og jeg er indehaver af fitgeneration.dk.

Visionen med virksomheden, er at sprede sundhed i form af alsidig bevægelse og grundlæggende viden indenfor ernæring,  til alle generationer men med stort fokus på børn og unge, i form af holdundervisning og gæsteundervisning på skoler og institutioner/klubber.

Jeg har selv siden 2008 undervist alt fra børn til voksne i bevægemønstre og almen styrketræning, med stor fokus på funktionalitet. Dette har berørt områder som: Gymnastik, Parkour/Freerunning, Tricking, Styrketræning, Bodybuilding, Mobilitet, Crossfit og Olympisk Vægtløftning
Sideløbende har jeg selv været aktiv på højt plan på mange af de ovennævnte områder. Jeg har blandt andet konkurreret i fitness industrien, deltaget i en god mængde crossfitkonkurrencer og vundet DM-Hold i vægtløftning.
Efter jeg lagde konkurrencerne på hylden, har mit fokus været at hjælpe andre med at nå deres mål, ved brug af mine erfaringer og kompetencer. Og jeg har lige siden hjulpet alt fra motionister til konkurrenceatleter, med deres ønsket målsætning, om det så har været at tabe 5 kg, opbygge større muskelmasse eller få lavet deres første muscle up.

Samarbejdspartnere

Træning der skaber resultater

Anbefalinger

Mit navn er Magnus og dyrker crossfit på elite/konkurrence som jeg har gjort de sidste par år, og har i den forbindelse prøvet et hav af forskellige programmer. Jeg kører Max’ styrke program og er rigtig glad for at have noget struktureret styrke som kan overføres til min daglige crossfit træning. Samtidig giver det god mening at man kan variere styrketræningen, så man ikke kun squatter, men har øget opmærksomhed på at lave flere forskellige øvelser, i ugens løb. Jeg vil i den forbindelse anbefale Max, hvis du/i står og mangler et struktureret styrkeprogram, eller som supplement til crossfit træningen.

Magnus

Vi er tre kammerater, der i efteråret 2018 besluttede os for, at det var på tide at komme i gang med at motionere igen.
Vi har alle tre forskellige mål, hvilket inkluderer vægttab, styrke, generel adræthed mv. Vi ledte efter en, der kunne få os op af sofaen og hjælpe os nå vores mål.
Max var et perfekt match. Han har alle kvaliteterne, som en professionel personlig træner skal have, for at få os i form: træningsviden, teknik og individuel forståelse for de forskellige behov man har.
Vores forløb med Max bestod af fem personlige træninger, hvor vi hver gang trænede noget nyt. Når man første gang står i et crossfitlokale, virker det overvældende, men med Max’ ekspertise og introduktion til maskiner og øvelser, føltes det som en leg.
Vi giver vores varmeste anbefaling af Max og garanterer, at hans personlige træning er noget, man ikke vil gå glip af.

Daniel, Rasmus og Philip

Max har været en af de bedste beslutninger jeg har taget siden jeg startede i crossfit for nogle år tilbage. Da jeg begyndte mit forløb med Max havde jeg ingen tidligere erfaring med vægtløftning og var derfor interesseret i at lære det ”rigtigt” første gang. Den mest færdigfulde egenskab for mig har været Maxs evne til repetitivt at gennemgå de små detaljer. Selvom sporten kan perfektioneres i mange år føler jeg nu, efter blot 3 måneder med intenst træning, at jeg er gået for at være novice til komfortabelt at træne VL på egen hånd.

Yaw Boateng

Jeg hedder René og jeg er 43 år. Jeg mødte Max første gang i 2014 til en VL time i den lokale Crossfit box. Siden har jeg trænet under Max’s meget kyndige instruktion, på mange hold som crossfit, styrke og VL.Det der klart kendetegner Max bedst som træner og underviser er; en klart viden og professionel tilgang til alt hvad han gør og siger. Han trækker på stor erfaring fra sin egen lange historik fra flere discipliner, og han er meget opsøgende så han hele tiden udvikler sig. Efter flere år med Crossfit, styrke og VL, måtte jeg efter en skulderskade holde en lang pause, og jeg kontaktede Max igen, fordi jeg var kørt fast i genoptræningen. jeg syntes ikke jeg udviklede mig i retning af den tidligere form. Max overtog min genoptræning og han udviklede den i den retning jeg gerne ville formmæssigt, og siden har han lagt programmer og undertiden undervist mig til at fortsat holde mig skadesfri. Max programmer er for mig aldrig kedelige og han er super god til at tilpasse dem til mine skiftende fokuspunkter og trænings mængde, og udvikling føler jeg, nærmest været en garanti hver gang. Max får mine bedste anbefalinger

 

René Møller

FitGen

Større.Hurtigere.Stærkere

FitGeneration

Kontaktformular

Vilkår og betingelser for anvendelse

Kontaktoplysninger

Telefonnummer:   +4542720265

Email Adresse:       Max@FitGeneration.dk