Om os

Vision og Teamet

Vores vision

Hos fitgeneration, er vores vision at gøre alle generationer unge, som ældre i bedre form på en sjov og udfordrende måde.

Alt træningen har fokus på funktionalitet og er inspireret af crossfit, gymnastik, parkour, vægttræning og helt alm. konditions træning.

Vi tilbyder mange forskellige ydelser, og vores mest populære er børn/unge hold, Firmaaftaler og personlig træning med en 100% skræddersyet plan.

Udover ovennævnte, kan vi hyres til at komme ud på skoler og institutioner, hvor vi kan agerer gæsteunderviser indenfor vores ekspertise områder, eller hjælpe med programlægning i eksempelvis klubber, her har vi allerede erfaring med foreninger med fokus på E-sport og fodbold/håndbold.

Max Ravn

Max Ravn

Stifter, Personlig træner og Nutrition Coach

Jyde, bosat i København, født i 1991 med over 10 års erfaring indenfor undervisning/coaching og 6+ års erfaring indenfor personlig træning.

Min vision med  at stifte FitGeneration, har fra start altid været at bidrage med min erfaring som skal være med til at skabe en sundere livsstil iblandt den danske befolkning, Både hos børn, unge og voksne. Dette skal ske ved brug af en funktionel tilgang til træning igennem nøje bevægelsesanalyser, samt en evidensbaseret tilgang til kost og ernæring.

Som tidligere konkurrence atlet i gymnastik, fitness, parkour, crossfit og vægtløftning. Har jeg personligt samlet et hav af redskaber og erfaring op som jeg anvender undervejs, når man vælger at blive klient hos FitGeneretaion.

Jeg har de seneste 10+ år arbejdet som coach / træner for børn, unge og familie hold hvor fokus har været bedre motorik, forbedret bevægemønstre samt forbedring af dagligdags gøre mål.

Samtidig med dette har jeg været med til at hjælpe klienter igennem personlig træning med at opnå deres mål, dette har omhandlet alt fra at tabe 10 kg, øge muskelmasse, blive bedre teknisk eller få en sundere tilgang til træning generelt

Samarbejdspartnere

Interesseret i et samarbejde med en virksomhed som har fokus på at fremme den generelle sundhed i det dansk samt internationale miljø?
Skriv endelig!

Træning der skaber resultater

Anbefalinger

Mit navn er Magnus og dyrker crossfit på elite/konkurrence som jeg har gjort de sidste par år, og har i den forbindelse prøvet et hav af forskellige programmer. Jeg kører Max’ styrke program og er rigtig glad for at have noget struktureret styrke som kan overføres til min daglige crossfit træning. Samtidig giver det god mening at man kan variere styrketræningen, så man ikke kun squatter, men har øget opmærksomhed på at lave flere forskellige øvelser, i ugens løb. Jeg vil i den forbindelse anbefale Max, hvis du/i står og mangler et struktureret styrkeprogram, eller som supplement til crossfit træningen.

Magnus

Vi er tre kammerater, der i efteråret 2018 besluttede os for, at det var på tide at komme i gang med at motionere igen.
Vi har alle tre forskellige mål, hvilket inkluderer vægttab, styrke, generel adræthed mv. Vi ledte efter en, der kunne få os op af sofaen og hjælpe os nå vores mål.
Max var et perfekt match. Han har alle kvaliteterne, som en professionel personlig træner skal have, for at få os i form: træningsviden, teknik og individuel forståelse for de forskellige behov man har.
Vores forløb med Max bestod af fem personlige træninger, hvor vi hver gang trænede noget nyt. Når man første gang står i et crossfitlokale, virker det overvældende, men med Max’ ekspertise og introduktion til maskiner og øvelser, føltes det som en leg.
Vi giver vores varmeste anbefaling af Max og garanterer, at hans personlige træning er noget, man ikke vil gå glip af.

Daniel, Rasmus og Philip

Max har været en af de bedste beslutninger jeg har taget siden jeg startede i crossfit for nogle år tilbage. Da jeg begyndte mit forløb med Max havde jeg ingen tidligere erfaring med vægtløftning og var derfor interesseret i at lære det ”rigtigt” første gang. Den mest færdigfulde egenskab for mig har været Maxs evne til repetitivt at gennemgå de små detaljer. Selvom sporten kan perfektioneres i mange år føler jeg nu, efter blot 3 måneder med intenst træning, at jeg er gået for at være novice til komfortabelt at træne VL på egen hånd.

Yaw Boateng

Jeg hedder René og jeg er 43 år. Jeg mødte Max første gang i 2014 til en VL time i den lokale Crossfit box. Siden har jeg trænet under Max’s meget kyndige instruktion, på mange hold som crossfit, styrke og VL.Det der klart kendetegner Max bedst som træner og underviser er; en klart viden og professionel tilgang til alt hvad han gør og siger. Han trækker på stor erfaring fra sin egen lange historik fra flere discipliner, og han er meget opsøgende så han hele tiden udvikler sig. Efter flere år med Crossfit, styrke og VL, måtte jeg efter en skulderskade holde en lang pause, og jeg kontaktede Max igen, fordi jeg var kørt fast i genoptræningen. jeg syntes ikke jeg udviklede mig i retning af den tidligere form. Max overtog min genoptræning og han udviklede den i den retning jeg gerne ville formmæssigt, og siden har han lagt programmer og undertiden undervist mig til at fortsat holde mig skadesfri. Max programmer er for mig aldrig kedelige og han er super god til at tilpasse dem til mine skiftende fokuspunkter og trænings mængde, og udvikling føler jeg, nærmest været en garanti hver gang. Max får mine bedste anbefalinger

 

René Møller

Book en uforpligtende samtale

Vilkår og betingelser for anvendelse

Kontaktoplysninger

Telefonnummer:   +4542720265

Email Adresse:       info@FitGeneration.dk