Oftest stillede spørgsmål

Find dine svar her

JEG VIL GERNE MELDE MIT/MINE BARN/BØRN TIL CROSSFIT, HVORDAN GØR JEG?

Du følger linket https://www.fitgeneration.dk/hold/ hvor du bliver bedt om at vælge det hold, du ønsker at tilmelde dit/dine barn/børn, herefter vil du skulle oprette en bruger, som skal anvendes fremover ved booking. Er der spørgsmål er man velkommen til at smide en mail på Booking@fitgeneration.dk  

HVORDAN BOOKER JEG ET UFORPLIGTENDE MØDE HOS JER?

Det gør du ved at finde kontaktformularen her på sitet, hvor du efterfølgende skriver “introduktion” i feltet “emne”. Eller du kan skrive en mail direkte til os: Info@fitgeneration.dk  

HVILKE ALDERSGRUPPER TRÆNER I?

Hos Fitgeneration, har vi fokus på alle aldre, børn som ældre. Så hos os er det muligt at booke, personligtræning til børn, unge, voksne og ældre. Desuden tilbydes der hold hver weekend for børn og unge. Læs mere om dette ”HER” (link til den korrekte side)

HVOR FOREGÅR ET FYSISK FORLØB?

Et fysisk forløb hos os, vil tage sted i Københavns området, i de lokaler der står til vores rådighed, dette vil blive aftalt efter aftale.  

HVILKET FORLØB SKAL JEG/VI VÆLGE HOS JER?

Hvis du/i har svært ved at vælge hvilket forløb, eller ”pakke” der passer bedst, kan man smide en mail med eventuelle spørgsmål.  

JEG HAR EN SKADE, FORHINDRER DET MIG I OPSTART?

Som udgangspunkt, vil en skade ikke forhindre dig i opstart hos os, da vi har tidligere erfaring med at have klienter med skader, og få dem i bedring.  

HVOR HURTIGT KAN JEG KOMME IGANG?

Opstart kan ske inden for en uge.  

HVORNÅR PÅ DAGEN KAN VI TRÆNE?

Træning foregår efter aftale, oftest tidlig morgen eller aften.

FitGen

Større.Hurtigere.Stærkere

FitGeneration

Kontaktformular

Vilkår og betingelser for anvendelse

Kontaktoplysninger

Telefonnummer:   +4542720265

Email Adresse:       Max@FitGeneration.dk

Træning der skaber resultater

Anbefalinger

Mit navn er Magnus og dyrker crossfit på elite/konkurrence som jeg har gjort de sidste par år, og har i den forbindelse prøvet et hav af forskellige programmer. Jeg kører Max’ styrke program og er rigtig glad for at have noget struktureret styrke som kan overføres til min daglige crossfit træning. Samtidig giver det god mening at man kan variere styrketræningen, så man ikke kun squatter, men har øget opmærksomhed på at lave flere forskellige øvelser, i ugens løb. Jeg vil i den forbindelse anbefale Max, hvis du/i står og mangler et struktureret styrkeprogram, eller som supplement til crossfit træningen.

Magnus

Vi er tre kammerater, der i efteråret 2018 besluttede os for, at det var på tide at komme i gang med at motionere igen.
Vi har alle tre forskellige mål, hvilket inkluderer vægttab, styrke, generel adræthed mv. Vi ledte efter en, der kunne få os op af sofaen og hjælpe os nå vores mål.
Max var et perfekt match. Han har alle kvaliteterne, som en professionel personlig træner skal have, for at få os i form: træningsviden, teknik og individuel forståelse for de forskellige behov man har.
Vores forløb med Max bestod af fem personlige træninger, hvor vi hver gang trænede noget nyt. Når man første gang står i et crossfitlokale, virker det overvældende, men med Max’ ekspertise og introduktion til maskiner og øvelser, føltes det som en leg.
Vi giver vores varmeste anbefaling af Max og garanterer, at hans personlige træning er noget, man ikke vil gå glip af.

Daniel, Rasmus og Philip

Max har været en af de bedste beslutninger jeg har taget siden jeg startede i crossfit for nogle år tilbage. Da jeg begyndte mit forløb med Max havde jeg ingen tidligere erfaring med vægtløftning og var derfor interesseret i at lære det ”rigtigt” første gang. Den mest færdigfulde egenskab for mig har været Maxs evne til repetitivt at gennemgå de små detaljer. Selvom sporten kan perfektioneres i mange år føler jeg nu, efter blot 3 måneder med intenst træning, at jeg er gået for at være novice til komfortabelt at træne VL på egen hånd.

Yaw Boateng

Jeg hedder René og jeg er 43 år. Jeg mødte Max første gang i 2014 til en VL time i den lokale Crossfit box. Siden har jeg trænet under Max’s meget kyndige instruktion, på mange hold som crossfit, styrke og VL.Det der klart kendetegner Max bedst som træner og underviser er; en klart viden og professionel tilgang til alt hvad han gør og siger. Han trækker på stor erfaring fra sin egen lange historik fra flere discipliner, og han er meget opsøgende så han hele tiden udvikler sig. Efter flere år med Crossfit, styrke og VL, måtte jeg efter en skulderskade holde en lang pause, og jeg kontaktede Max igen, fordi jeg var kørt fast i genoptræningen. jeg syntes ikke jeg udviklede mig i retning af den tidligere form. Max overtog min genoptræning og han udviklede den i den retning jeg gerne ville formmæssigt, og siden har han lagt programmer og undertiden undervist mig til at fortsat holde mig skadesfri. Max programmer er for mig aldrig kedelige og han er super god til at tilpasse dem til mine skiftende fokuspunkter og trænings mængde, og udvikling føler jeg, nærmest været en garanti hver gang. Max får mine bedste anbefalinger

 

René Møller